Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA GRAMENET, RIVAL A LA XIV EDICIÓ DEL "VILA DE GRÀCIA"

Segona visita dels colomencs al torneig

Vila de GràciaLa Unió Deportiva Atlètica Gramenet serà el rival del Primer Equip de l'Europa el dia de la Festa Major de Gràcia, coincidint amb la catorzena edició del "Vila de Gràcia", el torneig d'estiu del club gracienc iniciat l'any de l'estrena del Nou Sardenya. Aquesta serà la segona visita de la "Grama" a l'agost. En la primera, el 15 d'agost de 1998, just ara fa deu anys, el conjunt blau va endur-se el títol.

El 16 d'agost de 1995, coindicint amb l'estrena de l'estadi Nou Sardenya, Europa i Lleida (llavors a Segona A) van disputar el primer trofeu 'Vila de Gràcia'. Aquest ja tradicional trofeu escapulat, referència barcelonina entre els campionats propis dels clubs durant la pretemporada, ha vist passar a un total de vuit campions diferents. L'equip amb més títols és l'Europa, amb 6 (1996, 2000, 2002, 2003, 2004 i 2005). A banda de la Gramenet, han aixecat el trofeu el Lleida, el Terrassa, el Zaragoza B, l'Espanyol B, el Girona i el Barcelona B, aquest últim campió de la darrera edició.

El trofeu coincideix sempre amb l'inici de les festes a la Vila. El dia 15 és ja una xifra referent de futbol a l'estadi gracienc. Tot i que en sis de les catorze edicions, la data de disputa no ha estat el dia 15, sinó dies pròxims. El partit tindrà lloc el proper 15 d'agost, ple dia de Festa Major a Gràcia, a partir de les 19:30 hores al Nou Sardenya. El preu de les entrades serà de 10€ la general, 6€ jubilats/des i 5€ pel soci (amb carnet renovat de la temporada 08/09 o bé amb el de la 07/08).

Vila de Gràcia

 


acidH TEB FederacioAcell