Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MINUTS A LES CAMES

Els jugadors més habituals de l'equip

Primer EquipTot equip de futbol té a les seves files jugadors amb un pes específic sobre el terreny de joc i que acumulen més minuts al llarg d'una temporada. En el cas de l'Europa també, començant per la porteria. Repassem en aquest article els jugadors més utilitzats per Pedró Dólera disputada ja més d'una volta del campionat de lliga. En total, 25 jornades.

 

El futbolista amb més minuts és el porter Rafa Leva, únic maratonià (terme que serveix per definir qui no ha faltat ni un únic minut de joc) de l'equip. Ha disputat els 25 partits, tots de titular, sense ser substituit. En total, 2250 minuts. Per darrere de Leva s'hi troba Alberto, amb 2070 minuts i 23 partits disputats dels 25 de lliga, tots ells de titular. De prop el segueix Cano, amb els mateixos partits i titularitats i 2053 minuts.

 

Seguit dels tres jugadors que ocupen el 'podi' d'aquesta estadística hi figura Peque amb 1891 minuts, 24 partits jugats i 22 com a titular. Completa el 'top 5' Ivan Álvarez amb 1696 minuts repartits en 23 partits i 19 titularitats. Pel que fa a l'aspecte golejador, Cebri i Javi Lara comparteixen el lideratge amb 4 gols. Amb tres hi figuren Alberto i Delmàs i tanca aquest altre 'top 5' Segalés amb dos.

 

acidH TEB FederacioAcell