Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASSIGNATURA PENDENT

L'Europa necessita guanyar fora de casa

Primer EquipLa temporada irregular que està signant l'Europa en aquest curs esportiu té una assignatura pendent que dura tota una volta: guanyar lluny de l'estadi Nou Sardenya. Des de la visita a l'Alumnes Obrers de Vilanova a l'inici de lliga, el 2 d'octubre, que l'equip gracienc no tasta el triomf quan juga com a visitant. Diumenge a La Pobla, nou repte damunt la taula.

 

Des d'aquella llunyana data, l'equip europeista ha disputat vuit encontres a domicili, amb un balanç final de sis derrotes (3-1 amb la Gramenet, 3-2 amb el Manlleu, 2-0 amb el Gavà, 1-0 amb la Montañesa, 2-1 amb el Rubí i 2-1 amb el Prat) i dos empats (1-1 amb el Balaguer i 0-0 amb el Cornellà). Lluny de casa, doncs, l'Europa només suma 2 dels últims 24 punts en joc. En el total de la lliga, comptant també el bon inici de campionat, l'Europa només ha sumat a domicii 7 dels 33 punts totals.

 

Davant la Pobla de Mafumet -que tot i aspirar a l'ascens encara no ha guanyat en tot el 2012-, l'equip gracienc afronta un nou repte. En el balanç particular entre els dos equips al recinte municipal poblenc, hi ha resultats per a tots els gustos, alguns fins i tot històrics a favor de l'Europa. Les estadístiques somriuen als graciencs en els únics quatre precedents a Tercera -no compta l'any a Primera Catalana dels dos conjunts-. A domicili contra La Pobla s'ha guanyat tres vegades (1-2 en dues ocasions i 0-6 en l'històrica jornada 13 de la lliga 2008/2009) i s'ha perdut una (3-0).

 

acidH TEB FederacioAcell