Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÉS L'HORA D'ELOI

El Comitè sanciona Alberto amb 4 partits

Primer EquipPer primera vegada aquesta temporada, Rafa Leva no podrà defensar el marc de la porteria gracienca. L'acumulació de cinc targetes grogues provocarà el debut sota pals del jove Eloi Mir. Per la seva banda, el central Alberto ha rebut una sanció de quatre partits per la seva expulsió amb vermella directa a cinc minuts de finalitzar el duel contra la Gramenet.

 

La Ciutat Esportiva Dani Jarque serà l'escenari on el jove Eloi Mir tindrà la seva oportunitat de debutar a Tercera Divisió. El porter escapulat, de 19 anys, vestirà la samarreta del conjunt gracienc per primera vegada en partit oficial. Fins ara, Rafa Leva havia disputat tots els minuts de les dues competicions oficials on participa l'equip escapulat: Lliga i Copa Catalunya. El 'maratonià' porter (un dels pocs jugadors de Tercera que ho havia jugat tot) complirà cicle de targetes. Eloi tindrà el seu dia somiat contra el rival més atractiu possible. El cos tècnic del primer equip haurà de triar entre els joves porters Dani Lledó i Pol Bernaldo (Juvenil A) per completar la banqueta del proper dissabte.

 

Per la seva banda, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha decidit imposar una sanció de quatre partits al central Alberto González. La vermella directa que va veure el defensa escapulat per agressió, tal com va recollir l'àrbitre a l'acta, ha acabat per traduïr-se en la màxima sanció possible per decret normatiu per aquest tipus d'accions. Malgrat que hores d'ara aquesta decisió del Comitè és oficial i activa, l'Europa presentarà un recurs a la decisió de totes dues sancions.

 

Primer Equip
Eloi, en l'amistós de pretemporada a La Verneda contra el Júpiter

 

acidH TEB FederacioAcell