Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QUATRE PARTITS A POCIELLO

El vicepresident Ramírez, a Ràdio Marca

Primer EquipTres sancionats per part de l'Europa deixa la jornada 32. La resolució més considerable sobre el defensa Pociello, que ha estat castigat amb quatre partits. D'altra banda, el vicepresident Arturo Ramírez va intervenir a Ràdio Marca Barcelona per explicar la postura del club sobre la dinàmica de l'equip i sobre l'acta redactada en el darrer arbitratge a l'estadi.

 

Dos jugadors, Leva i Pociello, i el tècnic, Pedro Dólera, es perdran els propers partits. De menor a major grau i segons el criteri establert pel Comitè de Competició, les sancions afecten en un partit al porter Leva -per la seva expulsió amb vermella directa-, en dos partits a l'entrenador de l'equip -pel mateix motiu el primer partit i el segon per protestar als col·legiats finalitzat el partit- i en quatre al defensa Pociello -per la seva expulsió i per posterior desconsideració arbitral-.

 

En un altre ordre de coses, el vicepresident del club, Arturo Ramirez, va intervenir al programa Catalunya Futbol de Ràdio Marca Barcelona ahir al migdia per respondre les preguntes del periodista Ricard Vicente. Ramírez va centrar la seva intervenció en tres parts, analitzant la dinàmica de joc i resultats del Primer Equip els darrers mesos, defensant l'actuació del club i el president vers l'acta redactada pel col·legiat en el partit Europa-Gavà i explicant les tasques i funcions dins el club de la Comissió Esportiva. Es pot escoltar l'entrevista fent clic AQUÍ .

 

acidH TEB FederacioAcell