Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÀLEX, BENVINGUT A L'OLIMP!

200 duels de lliga del capità

Primer EquipDia divuit d'abril de l'any 2012. Partit de la jornada 33 de la temporada 11/12, victòria de l'Europa a Masnou per 0-1. Minut 82 de partit, Àlex Delmàs entra al terreny de joc i la història de l'Europa obre les portes del selecte grup d'escollits de l'Olimp per deixar pas a una llegenda viva: el cinquè jugador de la història amb més partits oficials de lliga amb l'escapulada.

 

Ventura, Capella, Rovira, Amorós ... i ara Delmàs. Aquests cinc noms propis de l'Olimp dels escollits formen el 'Top 5' de futbolistes que més vegades han vestit l'escapulada en competició oficial de lliga (i promocions d'ascens o permanència derivades). El capità suma 200 partits de lliga regular defensant l'escut del club. Els seus companys de viatge sumen: Ventura Gómez (383), Carles Capella (363), Pep Rovira (309) i Antoni Amorós (247). Aquesta temporada Delmàs ha superat a autèntics mites com Jordi Surrallés (199), Joan Ureña (192), Fernando Núñez (187), Miquel Colomé (177) i Miquel Carvajal (169).

 

... i amb la Copa, 210!

 

Comptant partis de Copa Catalunya, Delmàs arriba a la xifra de 210 partits oficials des de la seva arribada a Gràcia. Si sumem les diferents participacions de l'Europa al Torneig d'Històrics i els innumerables partits amistosos, les xifres del capità europeista semblen molt i molt difícils de superar en un futur considerant que el futbol, avui dia, no és propens a mantenir la fidelitat per uns mateixos colors durant gran part de la trajectòria esportiva. 

 

Un màgic dia amb pòquer de gols

 

El partit més golejador de Delmàs amb la samarreta de l'Europa va ser a Blanes un 6 d’agost del 2006, en partit corresponent a la tercera ronda de la Copa Catalunya (0-5). El capità va signar un pòquer de dianes, sumant en una tarda tots els gols que ha marcat en aquesta competició oficial amb l'equip gracienc. Entre aquests 4 i els 33 que ha transformat en lliga, Delmàs suma 37 dianes amb l'Europa.

 

 

Primer Equip
Delmàs, en l'instant exacte de posar els peus a la gespa a Masnou i complir 200 partits


ESTADÍSTIQUES EN LLIGA

Total partits: 200
Titular: 169
Entrant de suplent: 31
Partits titular complets: 103
Partits sense completar: 97

Gols: 33

Minuts jugats: 14.892

Targetes grogues: 46
Targetes vermelles (2G): 5
Targetes vermelles (D): 1

Partits guanyats: 71
Partits empatats: 52
Partits perduts: 77

Primer Equip

 

acidH TEB FederacioAcell