Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES FINALS

Conjura per acabar bé la feina

Primer EquipAmb tot l'escenari dibuixat fins al final de la temporada i amb les cartes sobre la taula, el Primer Equip de l'Europa tanca files i es conjura per sumar els punts suficients que permetin l'equip matenir la categoria en sentir-se el xiulet de final de partit de la jornada número 38 de lliga a Vilafranca. L'equip tindrà la primera 'final' el proper diumenge al camp de l'Olot.

 

Dels tres propers rivals dels escapulats, dos són directes i consecutius: Olot (fora de casa) i Montañesa (al Nou Sardenya). L'equip escapulat es jugarà en aquests dos partits gairebé totes les seves opcions d'arribar a la darrera jornada -si s'escau- sense res en joc i en funció sempre també dels resultats directes de Vic, Gramenet i Vilanova, els equips restants implicats de forma directa ara mateix per evitar l'única plaça de descens que resta per assignar.

 

Com en les grans ocasions, les penyes escapulades organitzen autocars per desplaçar-se a Olot i recolzar l'equip. Els jugadors han fet pinya amb el cos tècnic i la directiva per encarar amb motivació, optimisme i responsabilitat les tres finals que el Primer Equip de l'Europa ha de viure per posar fi a la temporada 2011/2012. 

 

acidH TEB FederacioAcell