Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MARC CALLICÓ, GRAN REFORÇ PER L'EXTREM DE LA DAVANTERA

Un dels millors esquerrans de la Tercera

CallicóEl Primer Equip de l'Europa ha signat la incorporació de Marc Callicó a les files escapulades. L'extrem, provinent del Mataró, es converteix en el tercer home d'atac en sumar-se a la plantilla escapulada. Gran centrador i xutador de faltes, la seva profunditat el converteix en un dels millors de la lliga. Al vídeo especial que Europa TV ha preparat (gràcies a la col·laboració de TV Mataró) es poden apreciar les qualitats del nou jugador gracienc.

El futbolista, que ha tancat el seu acord amb l'entitat aquest dilluns al migdia, coneix a la perfecció un dels seus nous companys d'atac, Albert Martínez, tots dos al Mataró la temporada passada. Ràpid, habilidós en el regat i precís en la centrada, Callicó aportarà experiència i un plus de qualitat ofensiva a un equip que ha vist molt especialment reforçada aquesta línia del joc.

El Mataró, que tot i disposar d'una gran plantilla va patir per mantenir la categoria l'any passat, va tenir en Callicó un dels homes que es va carregar l'equip a l'esquena per sortir endavant. Precisament a la penúltima jornada, contra l'Europa, Callicó va ser l'autor del gol de falta directa que va donar un punt d'or a l'equip groc-i-negre.

Callico

Callico


Video Jugades de Callicó
Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell