Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FINAL EN HORARI UNIFICAT

La lliga acaba a Vilafranca a les 12 hores

Primer EquipAquest diumenge al matí el Primer Equip de l'Europa i els dinou equips restants de la categoria posant punt i final al campionat de lliga 2011/2012 de Tercera Divisió. Tot i no jugar-se res ni per dalt ni per baix, Vilafranca i Europa disputaran el partit en horari unificat. Enguany la Federació Catalana ha establert que aquest horari sigui a les 12 del matí.

 

D'aquesta manera la lliga finalitzarà a domicili en un horari on es disputaran vuit dels deu partits de la jornada. Només Amposta i Gavà (dissabte a les set de la tarda) i Olot i Balaguer (diumenge a les cinc de la tarda) es mouran d'aquest horari. Cap dels quatre equips citats es juga cap posició de play-off ni per evitar el descens.

 

L'Europa lluitarà a Vilafranca per acabar la temporada, si pot ser, amb un triomf i, si coincideixen la resta de marcadors favorables, escalar una posició més en la classificació final. Com és habitual, l'encontre es podrà seguir en directe llegint les 'piulades' del compte oficial del club a Twitter: @ceeuropa. 

 

acidH TEB FederacioAcell