Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FORCES RENOVADES

Confiança del club en el projecte

Primer EquipLa junta directiva del CE Europa i el cos tècnic del Primer Equip ja treballen en la planificació de la propera temporada. La confiança del club en les persones de l'staff, el seu compromís i dedicació i el pes del valor global del projecte de quatre anys -just s'acaba de complir el tercer del cicle- han marcat la línia a seguir..

 

Els propis dirigents i entrenadors admeten el disgust i la dedepció que, per a tothom, ha suposat la present temporada que acaba de finalitzar. Reconeixent i analitzant els errors, els dos òrgans de l'Europa treballen amb forces renovades per tornar al camí marcat durant les dues primeres temporades de l'actual projecte, amb un joc elogiat per molts, acceptant la present campanya com un accident en el camí que ha servit per aprendre en molts àmbits.

 

Aquesta darrera setmana la directiva, després d'haver estudiat tots els informes i el projecte de futur presentat per l'staff del Primer Equip, ha considerat la millor opció complir el cicle projectat en l'inici d'aquesta aposta esportiva. La directiva considera que si el club vol ser diferent a la resta i no canviar el rumb cada any, cal mantenir criteris de confiança, cohesió i coherència en les persones. La decisió, després d'una reunió de la junta, va ser aprovada per unanimitat.

 

El tècnic, Pedro Dólera, i els seus ajudants Dani Contreras i Toni Ribas, ja s'han posat a treballar per confeccionar una plantilla competitiva per la propera temporada. El pressupost es veurà en part més limitat, tal com marca l'actual context de crisi i racionalització. Adaptant-se a la situació global de tots els equips, l'Europa treballarà en una nova proposta econòmica oferint una base als jugadors i un complement per rendiment per igualar les retribucions fins a la màxima expressió pautada en cada cas concret. El club confia en un quart any on tornin les alegries esportives per l'afició.

acidH TEB FederacioAcell