Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SET BAIXES AL PRIMER EQUIP

Comença el disseny del projecte 12/13

Primer EquipEl cos tècnic del Primer Equip i la part esportiva del club ja treballen en la confecció de la plantilla de la propera temporada. Sis baixes esportives i una mèdica conformen les sortides de l'equip. Aitor Olmo, Josué, Pociello, Parres, Segalés, Peque i Nils no seguiran com escapulats. En el cas concret de Parres, el migcampista té previst deixar el futbol actiu per lesió.

 

Així doncs, sis són els noms que formaran les baixes de la temporada vinent, a l'espera de concretar en els propers dies totes les renovacions que decideixi el cos tècnic i que els diferents jugadors vulguin acceptar. Les sortides que estableixen els entrenadors com a criteri de club són només aquestes.

 

Les decisions esportives (sis) se sumen al cas específic de Guillem Parres. El futbolista, amb problemes al genoll, decidirà segurament deixar la pràctica del futbol a nivell competitiu. A tots els futbolistes el CE Europa vol mostrar el seu agraÏment per la implicació en el projecte de l'entitat i per haver defensat, durant diferents temporades segons el cas, la samarreta de l'Europa.

 

Les baixes per posició


Defensa: Aitor Olmo, Josué i Pociello
Mig camp: Parres

Davantera: Segalés, Peque i Nils

acidH TEB FederacioAcell