Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESTADÍSTIQUES I MINUTS

Repàs a la presència durant la lliga

Primer EquipUn cop finalitzada la temporada 2011/2012 a Tercera Divisió i amb el club, cos tècnic i plantilla pensant en el disseny de la propera temporada, és un bon moment per repassar, en xifres, les dades que ha acumulat l'exercici esportiu dels europeistes sobre el terreny de joc. A nivell de minuts, Àlex Cano ha estat l'home amb més presència sobre la gespa.

 

El central europeista ha sumat un total de 3.133 minuts repartits en 35 partits, tots com a titular, marcant 4 gols, veient 9 grogues i 1 vermella. En la majoria d'equips, l'home amb més presència és el porter. Enguany, en clau europeista, Rafa Leva s'ha quedat a només un minut de fer una xifra rodona de temps jugant sobre la gespa. En total, 2.999 minuts en 34 partits on, en tots 34, ha sortit com a titular. Leva ha rebut 5 targetes grogues. El tercer futbolista amb més minuts és l'altre central titular habitual, Alberto, amb 2.783 minuts repartits en 30 partits, tots ells com a titular, fent 3 gols, rebent 11 grogues i 2 vermelles.

 

En l'apartat de partits com a titular, Cano guanya novament la partida amb 35 presències a l'onze inicial. Pel que fa a gols, Cebri, amb 7 dianes, és el màxim golejador de l'equip. Per darrere, Javi Lara amb 5 i Delmàs amb 4. Alberto, Pociello i Ivan Álvarez són els futbolistes que han vist més grogues (tots ells 11) i Alberto qui ha estat més vegades expulsat ja sigui per vermella directa o acumulació, amb un total de dues vegades. A continuació es poden consultar totes les estadístiques de l'equip.

 

Primer Equip

 

acidH TEB FederacioAcell