Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

RENOVEN TOTS ELS ESCOLLITS

Catorze jugadors seguiran al Primer Equip

Primer EquipEl Primer Equip de l'Europa ha lligat la renovació dels catorze jugadors escollits pel cos tècnic per seguir la temporada vinent. Després de les set baixes anunciades, el 100% dels jugadors restants han arribat a un acord per seguir defensant un any més la samarreta escapulada. Ara el club treballa en les noves incorporacions per ampliar el grup de futbolistes.

 

Un cop anunciats els jugadors que, per un o altre motiu, no seguiran el proper exercici esportiu a l'Europa, arriba el torn dels renovats. El 100% de la plantilla restant, sense excepcions, seguirà dins el club. Així doncs, han renovat els dos porters: Rafa Leva i Eloi Mir, els defenses Cano, Alberto i Aitor Torres, els mitjos Delmàs, Gatell, Ivan Álvarez, Valderas, Guzman i Javi Lara així com els davanters Rovira, Èric i Cebri.

 

En els propers dies i setmanes l'staff tècnic treballarà per incorporar nous jugadors a la primera plantilla i completar així la llista definitiva de cara a l'inici dels entrenaments de pretemporada que, tret de modificacions de darrera hora, tindrà lloc el dillus 23 de juliol.

 


acidH TEB FederacioAcell