Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EQUIPACIÓ DEL CENTENARI SEGUIRÀ ACTIVA UN ANY MÉS

A petició dels jugadors de la plantilla

SamarretaL'equipació del Primer Equip de l'Europa per la temporada 08/09 seguirà sent la mateixa que el club ha dut durant el Centenari: Samarreta commemorativa, pantalons blaus i mitges blaves. El fet d'allargar dos anys una equipació commemorativa respon a la petició de la plantilla de l'equip. Els jugadors referents i amb més pes al vestuari han sol·licitat dur-la una temporada més.

Els jugadors argumenten que l'estrena d'aquesta samarreta va suposar la reacció de l'equip la temporada passada i el fet de signar els millor números dels darrers set anys. Així mateix, el seu disseny i el fet de ser personalitzades amb nom i número fixe a la part posterior, identifica i personalitza més la presència de l'equip al terreny de joc. Bona part dels jugadors també han fet arribar a la junta directiva que, un cop finalitzat el Centenari, consideren que a  aquesta samarreta se li deu un any esportiu amb un èxit major que el que es va aconseguir durant l'efemèride.

La petició, poc habitual al món del futbol però carregada de simbolisme i implicació amb el projecte, serà recolzada per la junta, que tot i no donar-li caràcter festiu, commemoratiu i de Centenari (donat que la data en qüestió ja ha passat a la història), si que utilitzarà l'equipació una segona temporada.

acidH TEB FederacioAcell