Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA TERCERA ES PERFILA

Hi haurà mínim quatre equips nous

Primer EquipAmb les promocions d'ascens encara en marxa i la Primera Catalana per finalitzar, el grup cinquè de Tercera Divisió ja coneix alguns dels equips nous que militaran a la categoria durant el proper exercici. El desenllaç final de la competició acabarà de donar la llista definitiva. De moment la lliga s'assegura un 'coco' menys, el campió, l'AE Prat.

 

La sensacional temporada potablava ha finalitzat amb un més que merescut ascens directe en la fase de campions. L'històrica fita pratenca porta sota el braç un doble premi, donat que la seva futura militància a Segona B provoca que a Primera Catalana no sigui necessari saber el resultat de cap tipus de promoció d'ascens: els dos segons classificats de cada grup pujaran automàticament.

 

Així les coses i celebrant que enguany no hi haurà descensos des de Segona B, ara mateix 16 equips de Tercera repetirien categoria (si no hi ha més ascensos) i s'hi sumaran els campions de Catalana, Rapitenca i Figueres, així com els dos segons.Aquestes places estan encara per decidir. A una jornada del final Vilassar de Mar i Júpiter parteixen amb avantatge, però amb Palamós i Vista Alegre esperant una carambola just darrere respectivament.

 

AIXÍ ESTÀ A DIA D'AVUI FORMADA LA TERCERA DIVISIÓ 2012 / 2013

 

1-  Espanyol B (pendent play-off)
2- Manlleu (pendent play-off)
3- Pobla de Mafumet
4- Cornellà
5- Santboià
6- Terrassa
7- Vilafranca
8- Gavà
9- Olot
10- Rubí
11- Balaguer
12- Castelldefels
13- Vic
14- Montañesa
15- Europa
16- Gramenet
17- Figueres
18- Rapitenca

19- Vilassar de Mar o Palamós
20- Júpiter o Vista Alegre

 

* = en negreta, equips que hi militaran segur

 


acidH TEB FederacioAcell