Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRES ALTES MÉS

S'incorporen León, Mañosa i Camacho

Primer EquipEl Primer Equip del club escapulat ha incorporat tres nous futbolistes. Als noms ja coneguts de Manel i Édgar, ara s'hi sumen dos jugadors del Vilanova, Roberto Camacho i Jaume Mañosa, així com un del Castelldefels, Xavi León. El club encara busca dues altes més, com a mínim, per donar per acabada la recerca de jugadors que militin lluny del Nou Sardenya.

 

Roberto Camacho, mitjapunta nascut a Cádiz fa 27 anys, ha estat referent els darrers anys del Castelldefels i el Vilanova, equip on ha militat la darrera temporada. Tot i el descens del seu equip i de no tractar-se d'un punta nat, els seus onze gols han resultat determinants en la present campanya. Dins el mateix equip l'ha acompanyat en l'exercici que acaba de finalitzar el pivot defensiu Jaume Mañosa. El futbolista és un central esquerrà de 24 anys que ha militat les dues darreres temporades dins la plantilla celeste, previ pas pel San Cristóbal.

 

També en tasques defensives s'incorpora dins l'equip el lateral Xavi León. Referent indiscutible a Castelldefels -va entrar a formar part del seu futbol de base amb 10 anys i s'ha mantingut dins el club mariner fins ara que en té 23-. Amb la suma d'aquests noms, ja són cinc les altes que han cobert les set baixes de la plantilla. El cos tècnic treballa per intentar tancar dues incorporacions més: una defensiva i una ofensiva.

 

Primer Equip
Roberto Camacho disputa la pilota amb Peque a l'Alumnes Obrers de Vilanova

Primer Equip
El lateral León, conegut per la seva característica màscara

Primer Equip
Mañosa, en aquesta foto lluitant amb Javi Lara, s'incorpora en tasques defensives

 

 

acidH TEB FederacioAcell