Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA INCORPORA DIEGO, TANCANT AIXÍ LA LÍNIA D'ATAC

El ràpid extrem de 20 anys fitxa pel club

Primer EquipLa varietat d'homes d'atac de la línia davantera del Primer Equip de l'Europa queda tancada amb el darrer fitxatge de l'Europa en l'aspecte ofensiu. Es tracta de Diego, extrem esquerrà del Masnou, de només 20 anys i format a la Damm. La seva és la sisena incorporació gracienca. Al cos tècnic només li resta per incorporar de fora un defensa central.

 

Diego Fernández Asensio és un jove i molt ràpid extrem de 20 anys, format en etapa de base a la Damm i que, al costat del davanter centre Manel -punta del Masnou amb qui també compartirà la samarreta escapulada la propera temporada- ha estat dels homes més decisius de l'equip del Maresme, transformant cinc gols aquesta temporada, una bona mitjana dins un equip descendit.

 

El futbolista, pel que han mostrat interès molts equips de Tercera i fins i tot de Segona B, militarà a l'Europa com a sisè reforç i penúltim del mercat d'estiu. La davantera, totalment completada, estarà formada doncs per Cebri, Rovira, Gatell, Èric Blasco, Manel, Roberto Camacho i Diego. Un defensa central (més la llista de juvenils que, a prova, faran la pretemporada) completaran el grup del Primer Equip escapulat.

 

Primer Equip
Diego, en una acció de l'Europa-Masnou de la passada temporada i que es va ajornar
per culpa de la pluja. En aquesta imatge, disputant la pilota amb Aitor Torres

acidH TEB FederacioAcell