Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VÍCTOR DURAN, REFORÇ DE LUXE PER TANCAR LA PLANTILLA

El central de l'AE Prat completa l'equip

Primer EquipL'Europa ja té l'home que li faltava. La posició de central era l'única pendent de cobrir amb un nou reforç i aquesta incorporarà un puntal de referència de Tercera Divisió com és Víctor Duran, jugador els darrers anys de l'AE Prat, actual campió de lliga i flamant equip de Segona B. L'equip es trobarà amb vells coneguts i cares noves dijous a les vuit del vespre.

 

Víctor Manuel Duran Sánchez, nascut el 2 de juny del 1980, és un central de 32 anys amb àmplia experiència a la categoria. Sorgit de la Gramenet B, ha militat els darrers anys al Vilanova, el Mataró i el Prat, on en la temporada que hem deixat enrere complia el seu tercer curs. Home important en l'històric ascens potablava a la divisió de bronze, el de Duran és un reforç de luxe per l'eix defensiu gracienc i la darrera incorporació externa en el mercat d'estiu.

 

Set altes i pendents dels juvenils

 

La plantilla de l'Europa queda tancada amb les set incorporacions que han cobert les set baixes de l'equip. Aquestes cares noves són els defenses Édgar (Cornellà), Jaume Mañosa (Vilanova), Víctor Duran (Prat) i León (Castelldefels) i els davanters Roberto Camacho (Vilanova), Diego i Manel (Masnou). Aquest dijous a l'estadi, en la trobada de comiat de curs de la plantilla, es coneixeran també els juvenils que faran la pretemporada.

 

Primer Equip
Víctor Duran, en una jugada amb l'AE Prat visitant Sardenya aquesta passada temporada

 

acidH TEB FederacioAcell