Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TROBADA EN FAMÍLIA

L'equip es reneuix abans de les vacances

Primer EquipEls jugadors de la primera plantilla de l'Europa es van donar cita ahir al vespre al Nou Sardenya per acomiadar la temporada i rebre les primeres indicacions de cara a l'inici de l'estiu esportiu el proper 23 de juliol. Els renovats van poder saludar les cares noves i els juvenils a prova. Una trobada informal, vestits tots de carrer, per posar els primers punts en comú sobre futbol.

 

Directiva del club i cos tècnic van saludar un per un els jugadors i van participar d'una petita xerrada que va servir per posar en comú els primers conceptes globals de la propera temporada. Tots els jugadors van rebre un pla d'exercicis físics de vacances i van quedar citats el dia 23 de juliol per començar la propera pretemporada -a ceeuropa.cat informarem dels amistosos i tornejos tan bon punt el calendari quedi definit-.

 

L'acte també va servir per fer les fotografies oficials amb la nova sarreta del club, tant als nous com als jugadors renovats. Les cares noves van ser objecte d'un seguiment televisiu per part de BTV, que va entrevistar alguns jugadors i va fer mostrar a d'altres les seves habilitats amb la pilota als peus. El Primer Equip tindrà ara exacta i literalment un mes de vacances abans de tornar a pensar en futbol i competició.

 

 

Primer Equip
Trobada informal entre els renovats, les cares noves i els juvenils a prova

Primer Equip
Víctor Duran, fent tocs de pilota davant el càmera de BTV, David Ferrús

Primer Equip
Mañosa respon les preguntes del periodista Roger Matamoros

Primer Equip
Foto de família, informal i amb roba de carrer, abans de gaudir d'un mes de vacances

 

acidH TEB FederacioAcell