Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CINC JOVES A PROVA I DOBLE CANVI A LA DAVANTERA

Èric Blasco guanyarà minuts a Catalana

Primer EquipLa primera plantilla del club escapulat ha patit canvis en aquest tram final de setmana. El davanter Manel, que havia d'arribar procedent del Masnou, finalment no signarà per motius acadèmics. El punta Èric Blasco marxarà cedit -precisament al Masnou- i pugen cinc juvenils a prova per mirar de convèncer el cos tècnic durant l'agost.

 

Moviments dins les files gracienques. Una beca d'estudis a la universitat de Virgina (Estats Units) concedida a Manel Martínez ha impedit que el punta del Masnou s'hagi posat ni una sola vegada la samarreta escapulada, ni tan sols per la presentació. El jugador marxarà del país en el proper exercici esportiu per seguir ampliant els seus estudis, per la qual cosa la plantilla, que estava tancada, s'obre de nou a la recerca d'un davanter centre.

 

D'altra banda, Èric Blasco marxarà en qualitat de cedit al Masnou, a Primera Catalana, per assegurar-se minuts de joc i rodatge. Tal com va passar fa dos anys amb el migcampista Carlos Guzman (ara plenament consolidat a l'Europa), el pas pel Masnou pot servir a Blasco per fer un petit pas enrere que li permeti agafar impuls i experiència. Així mateix, faran la pretemporada amb el Primer Equip els joves Guillem (porter), Guti i Rodón, així com dos dels jugadors que han acabat etapa amb el Juvenil A: Dani López i  Vea (tots dos a la foto que presideix l'article). La pretemporada s'iniciarà el 23 de juliol.

 

 

acidH TEB FederacioAcell