Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FIDEL BERNABÉU, NOU DELEGAT

Pren el relleu de Siscu Boj al Primer Equip

Primer EquipUna de les novetats més importants dins el Primer Equip de l'Europa no fa referència a cap jugador, sinó a una funció clau dins aquest organigrama: el delegat. Després de l'històric llegat de Siscu Boj, el fins ara delegat del Juvenil C, Fidel Bernabéu, serà el màxim responsable d'una de les funcions que tradicionalment han desenvolupat europeistes de rellevància.

 

Bernabéu, de 48 anys, dóna el salt des del futbol de base al Primer Equip, tal com ho va fer també el seu predecessor, Francesc 'Siscu' Boj, un dels millors delegats de la història de l'entitat i el més ben valorat, encara actualment, per l'estament arbitral a la categoria. La trajectòria de Bernabéu és també exemplar dins de la casa, tal com va recollir fa dos números el periòdic L'Escapvlat en un reportatge especial sobre la seva figura i que els lectors poden recordar en aquest article .

 

D'arrels gracienques, la família d'en Fidel ja estava antigament vinculada al club. Com ell mateix recorda "Jo vaig néixer a la Plaça Joanic, i la meva àvia anava a veure a l’Europa des d’abans de la Guerra. Recordo que m’explicava de nen que havia vist jugar a Kubala en el camp de l’Europa". Després de Ramon Vergés als anys 90 i principis de l'actual segle i de Siscu Boj en els darrers vuit anys, Fidel Bernabéu recull el braçalet de delegat per complir amb la funció institucional més representativa del club després del president en un terreny de joc i que, en els darrers anys, ha situat l'Europa entre els millors de Catalunya en aquest aspecte concret de les entitats.

 

Primer Equip

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell