Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EPITIÉ TANCA LA PLANTILLA

El davanter del Rubí signa per l'Europa

Primer EquipLa davantera de l'Europa compta des d'ahir a la nit amb un nou reforç. Es tracta de Ruben Epitié, punta procedent de la Unió Esportiva Rubí i que arriba a l'entitat per tancar definitivament la plantilla del Primer Equip. La seva és la setena alta esportiva. L'entitat ha cobert les set baixes concedides i el fitxatge no consumat a darrera hora de Manel per motius acadèmics.

 

L'imprevist que va haver d'afrontar el cos tècnic de l'Europa amb la no arribada del punta Manel (Masnou) que marxa a Estats Units per motius formatius, ha quedat resolt amb l'arribada d'un nou davanter. Ruben Epitié Diowe Roig és un davanter de 29 anys que aquesta temporada ha transformat vuit gols dins les files del Rubí i que té experiència anterior en equips com Logroñés, Mar Menor, Binéfar, Vilanova o Igualada.

 

Les opcions del cos tècnic pel centre pur de la punta d'atac es completen amb la tripleta de possibles jugadors que puguin exercir de 'nou': Cebri, Roberto Camacho i Epitié. La resta de la davantera quedarà formada pels extrems Rovira i Diego. Aquests són els 20 jugadors de ple dret de la primera plantilla que començaran la pretemporada 2012-2013 amb la suma de diversos juvenils a prova:

 

PORTERS: Rafa Leva i Eloi
DEFENSES: Cano, Alberto, Aitor Torres, Édgar (Cornellà), Mañosa (Vilanova), Xavi León (Castelldefels) i Víctor Duran (Prat)
MIGCAMPISTES: Ivan Álvarez, Valderas, Guzman, Delmàs, Gatell i Javi Lara.
DAVANTERS: Cebri, Rovira, Roberto Camacho (Vilanova), Diego (Masnou) i Epitié (Rubí).

 

 

Primer Equip
Epitié, amb la nova samarreta de l'equip


Primer Equip
El nou punta escapulat, el darrer jugador en signar per tancar la plantilla

Primer Equip
Epitié amb la samarreta del Rubí durant la passada temporada en el duel contra l'Europa

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell