Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORNARAN ELS DIMECRES

Nou calendari amb l'agenda farcida

Primer EquipA falta de saber l'ordre de joc del proper calendari de lliga a Tercera Divisió, una cosa és segura: els dimecres tornaran a ser protagonistes. El sistema de play-off dels darrers anys -que es disputa a màxim de sis setmanes- més la Copa de Regions, faran avançar algunes jornades, ajornar d'altres i situar, entre alguns diumenges, partits de lliga intersetmanals.

 

Tot i que la data del sorteig no està confirmada, les especulacions i rumors interns federatius apunten al 10 de juliol. No obstant, no sembla que la lliga de Tercera hagi de començar abans del darrer diumenge d'agost. És per això que el calendari tornarà a ser llarg i més llarg el farà el fet que Catalunya Amateur disputi almenys una fase final de la Copa de Regions UEFA en data encara per determinar però que, de ben segur, aturarà la lliga d'aquell cap de setmana.

 

D'aquesta manera, el calendari tindrà assegurat un mínim de tres dimecres intersetmanals de disputa si no hi ha remeis 'màgics' entre el sorteig i el seu desplegament final. Molts entrenadors de la categoria van argumentar les seves queixes per l'excès de jornades entre setmana (càrrega física de jugadors, desplaçaments complicats en dies laborals, fluixa entrada d'espectadors i poca coincidència dels intersetmanals en festiu). Tot apunta que enguany la Tercera Divisió catalana tornarà a viure el mateix maldecap.

acidH TEB FederacioAcell