Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESBÓS DE LA PRETEMPORADA

Ja es coneixen els primers amistosos

Primer EquipDe manera provisional i encara sense tancar els dies i les hores concretes de partits, el Primer Equip de l'Europa comença a tenir acordats els diferents amistosos de pretemporada, a casa i fora, del proper mes d'agost. L'equip iniciarà els seus entrenaments el dia 23 de juliol i, tret de novetats o canvis de darrera hora, disputarà el primer amistós el dia 1 d'agost.

 

El primer dissabte d'agost, l'equip escapulat es vestirà de curt per disputar els primers 90 minuts amistosos. Ho farà amb un vell conegut, repetidor de la passada pretemporada, el Sants. Enguany, però, La Bàscula donarà pas al nou camp de l'Energia. Posteriorment, amb 24 hores de diferència, el Sant Andreu juvenil rebrà al seu terreny de joc l'Europa. Els dos primers partits, després d'una setmana de treball físic, seran consecutius i concentrats en cap de setmana.

 

Posteriorment, Entre el 8 i l'11 d'agost l'Europa visitarà els camps del Vilassar de Dalt i el Lloret de Mar. El diumenge dia 12 ho farà també fora, a Viladecans. El dia 15, per la Festa Major, es jugarà el tradicional Vila de Gràcia -amb rival encara per determinar-. A partir d'aquí, l'Europa jugarà els darrers partits de preparació a casa: el dia 18 contra el Mollet i el 19 contra el Premià de Mar. Tots els partits estan subjectes a canvi de dia, planificació i en correspondència amb el sorteig i determinació de l'incii del calendari de lliga per part de la Federació.


acidH TEB FederacioAcell