Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA COPA ENTRA AL BOMBO

Sorteig de la Copa Catalunya

Primer EquipLa Federació Catalana de Futbol realitzarà, el proper dijous dia 12, el sorteig de la primera i segona eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya 2013, on els equips de Tercera, com l'Europa, ja entren al bombo per mesurar les seves forces amb els altres clubs classificats. El sorteig tindrà lloc pel matí a la pròpia seu federativa, al carrer Sicília de Barcelona.

 

Tal com comunica l'ens federatiu, participaran a la primera eliminatòria els classificats de la tercera eliminatòria de la primera fase, més els campions dels dos grups de la Primera Catalana i els equips inscrits de la Tercera Divisió Estatal, i es celebrarà el proper 12 d'agost. La segona eliminatòria es disputarà el 19 d'agost entre els equips classificats de l'anterior, a la qual s'incorporarien els equips inscrits a la Segona B.

 

En el cas que el Campionat de Lliga de Segona B estatal s'iniciés el dia 19 d'agost, els partits de la Copa Catalunya que disputin els equips de l'esmentada categoria se celebrarien en una data intersetmanal.

 


acidH TEB FederacioAcell