Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL VILASSAR DE DALT, RIVAL GRACIENC EN COPA CATALUNYA

El partit es jugarà el 8 d'agost

Primer EquipL'Europa ja coneix el seu rival de la primera ronda de la segona fase de la Copa Catalunya. El Vilassar de Dalt serà el primer obstacle que haurà de superar el conjunt gracienc abans de veure's les cares amb un Segona B en segona ronda. El partit es jugarà el 8 d'agost a Vilassar, mateixa data on hi havia pactat un amistós entre els dos conjunts durant la pretemporada.

 

La casualitat -i el fet de dirigir-se el sorteig per criteris de proximitat- ha provocat que l'Europa tingui com a rival un equip amb el qual ja havia pactat un amistós de pretemporada. La primera ronda, que federativament està marcada per jugar els dies 11 o 12 d'agost, es jugarà en aquest cas el dia 8, el mateix que Vilassar de Dalt i Europa ja tenien previst per disputar un amistós. L'amistós, però, resultarà finalment un duel oficial, a partit únic, per decidir qui passa de ronda.

 

Del sorteig realitzat a la seu de la Federació Catalana de Futbol també ha sortit el possible rival d'un dels dos conjunts. L'Hospitalet, de Segona B, ja espera al vencedor del Vilassar de Dalt-Europa per veure's les cares en segona ronda (a disputar el 18 o 19 d'agost). L'equip del Maresme i el gracienc es veuran les cares per primer cop en aquesta competició.

 

TOTS ELS EMPARELLAMENTS DE PRIMERA RONDA

Cervera - Balaguer
Base Roses - Figueres
Equipo Ja - Montañesa
Manlleu - Olot
Vilafranca - Castelldefels
Terrassa - Rubí
Santboià - Prat
Rapitenca - Amposta
Vilassar Dalt - EUROPA
La Guàrdia - Cornellà
Roda de Barà - Vilanova
Vila-Roja - Granollers

 

 

foto: cevilassardedalt.webnode.es


acidH TEB FederacioAcell