Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ESPANYOL B SERÀ EL RIVAL DURANT LA FESTA MAJOR

XVIIIè Vila de Gràcia el 15 d'agost

Primer EquipPer tercera vegada en divuit anys, el filial de l'Espanyol, ara a Segona B, serà el rival de l'Europa en el seu tradicional trofeu de Festa Major, el Vila de Gràcia. El dia 15 d'agost, a les 20 hores, el Nou Sardenya tindrà la primera cita d'estiu del conjunt gracienc jugant a casa. Els amistosos previs i la Copa Catalunya contra el Vilassar de Dalt es jugaran a domicili.

 

Després de la visita l'any 2001 (derrota per 1-3) i del 2003 (victòria per 3-2), l'Espanyol B visitarà per tercera vegada Gràcia un 15 d'agost per jugar el trofeu de Festa Major del conjunt europeista. Els rivals d'aquest trofeu són sempre de superior divisió vers l'Europa des de la seva creació l'any 1995. L'Espanyol B, amb el seu recent ascens federatiu, ocuparà plaça a Segona B la temporada 2012-2013.

 

Amb una nova visita del filial blanc-i-blau són tres els segons equips de clubs de Primera Divisió que han disputat el Vila de Gràcia: Zaragoza B, Barcelona B i el citat Espanyol. Els periquitos compliran amb la seva tercera visita, els blaugrana n'han realitzat dues i l'equip de l'Aragó va visitar Gràcia en una única ocasió, l'any 1999, guanyant per 1-2 i convertint-se en el primer filial que va guanyar aquest trofeu.

 

acidH TEB FederacioAcell