Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

INICI DE LLIGA A TERRASSA

Ja es coneix el calendari de Tercera

Primer EquipEl Primer Equip de l'Europa ja coneix el calendari de lliga del curs 2012/2013. Com en els darrers anys, els escapulats s'estrenaran a domicili, en aquest cas a l'Olímpic de Terrassa. El primer partit a casa serà contra la Rapitenca i la lliga acabarà a casa contra la Pobla de Mafumet. La competició donarà inici el darrer diumenge d'agost, el dia 26.

 

Després de dues temporades seguides començant a Amposta, enguany l'Europa ho farà també a domicili però més a prop, a Terrassa. L'equip ara dirigit per Miki Carillo rebrà l'Europa en el primer partit de la temporada. Els europeistes podran veure al seu equip estrenar-se a casa en la jornada 2 (dia 2 de setembre) contra un equip també de l'Ebre, en aquest cas la retornada Rapitenca.

 

Un altre dels nouvinguts, el Vilassar de Mar, esperarà el conjunt escapulat en la tercera jornada. En la cinquena, el 23 de setembre, hi haurà el primer derbi barceloní, a La Verneda, contra el Júpiter.  Dues més tard, jornada 7, l'altre derbi, també a domicili durant la primera volta, contra la Montañesa a Nou Barris. La lliga finalitzarà el 19 de maig a l'estadi Nou Sardenya contra la Pobla de Mafumet, darrer dels rivals del calendari. Acte seguit us oferim els duels d'aquesta temporada en ordre de la primera volta (de la jornada 20 a la 38 cal interpretar-ho en ordre invers. Teniu el calendari detallat a la web de la FCF, fent clic AQUÍ .

 

LA TEMPORADA DE L'EUROPA
(ordre de primera volta)

 

Terrassa-EUROPA
EUROPA-Rapitenca
Vilassar de Mar-EUROPA
EUROPA-Rubí
Júpiter-EUROPA
EUROPA-Gramenet
Montañesa-EUROPA
EUROPA-Gavà
Cornellà-EUROPA
EUROPA-Figueres
Vilafranca-EUROPA
EUROPA-Santboià
Manlleu-EUROPA
EUROPA-Castelldefels
Palamós-EUROPA
EUROPA-Balaguer
Vic-EUROPA
EUROPA-Olot
Pobla Mafumet-EUROPA

 

 

acidH TEB FederacioAcell