Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

BORIS GARRÓS, CEDIT AL MASNOU DURANT UNA TEMPORADA

L'Europa es reserva opcions de repesca

Boris GarrósBoris Garrós, davanter centre de l'Europa que l'any passat va pujar al Primer Equip provinent del Juvenil A, jugarà cedit una temporada al Masnou de Primera Catalana, entrenat per Claudio Festa. El conjunt escapulat es reserva una opció de repesca que pot executar en qualsevol moment de l'any. La baixa del jugador serà coberta per una nova incorporació que se sumarà durant la pretemporada a l'imminent arribada d'un home de banda aquesta setmana.

En vista als pocs minuts de joc que, pressumiblement, disposaria Boris Garrós a l'actual Primer Equip escapulat, cos tècnic, secretaria tècnica i jugador han arribat a un acord per a que el davanter escapulat jugui cedit al Masnou durant aquesta temporada. El punta, que té encara aquesta i una altra temporada de contracte, podria tornar a l'Europa en cas de necessitat en qualsevol moment de l'exercici de lliga.

Pel que fa al mercat de fitxatges, un extrem serà la novetat que presentarà el club en els propers dies. De cara a la davantera, per nivellar la baixa de Boris, el cos tècnic decidirà al llarg del mes d'agost quin reforç cobrirà la seva fitxa.

acidH TEB FederacioAcell