Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

'TANGO' SERÀ LA PILOTA DE JOC PER SEGONA B I TERCERA

Reemplaçarà l'esfèrica Speedcell

Primer EquipCom és tradicional des de fa unes quantes temporades, el model de pilota oficial a Segona B i Tercera serà el mateix per a tots els equips. La RFEF ha aprovat el model 'Tango' com a esfèrica que prendrà el lloc del Speedcell. La nova pilota serà rèplica de l'Eurocopa 2012. L'Europa l'estrenarà en l'inici de la lliga tot i que ja ha començat a tenir-ne contacte en els entrenaments.

 

La marca Adidas, patrocinadora oficial de la Federació des de fa dècades, serà novament l'empresa fabricant de l'esfèrica que faran servir els equips catalans de les dues darreres divisions de lliga de caràcter estatal. La versió de rèplica de la pilota model Tango serà la nova imatge rodona per als terrenys de joc de les categories esmentades.

 

Aquesta mateixa pilota es va fer servir durant la passada Eurocopa. En el cas del model rèplica per a la Federació Espanyola de Futbol, la pilota incorpora detalls en vermell i groc i un mapa de quadrets, de vermell més fosc, que es mimetitzen amb el fons i reprodueixen l'escut de l'estament federatiu.

 

Primer Equip

Primer Equip

 

 

 

Article La pilota de la 11/12
Article La pilota de la 10/11

Article La pilota de la 09/10
Article La pilota de la 08/09

acidH TEB FederacioAcell