Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UNA VISITA ESPECIAL

Record de grup amb la sòcia número 3

Primer EquipAbans de començar la segona setmana intensa de preparació d'estiu del Primer Equip de l'Europa, els jugadors, tècnics i resta de l'staff de l'equip van rebre una visita ben especial des de Vilanova: la sòcia número 3 del club, Maria Cinta López, va poder veure les cares noves de la plantilla de cara a la temporada 2012/2013 en una visita sorpresa ben especial per a tothom.

 

Maria Cinta López és la sòcia número 3 del club. La seva avançada edat i el seu delicat estat de salut han obligat aquesta fidel seguidora (i protagonista durant bona part de la pel·lícula documental del Centenari de l'Europa) a viure allunyada de Gràcia, a Vilanova i la Geltrú, lluny del seu estimat Nou Sardenya.

 

No obstant, durant aquests darrers dies de juliol, la popular senyora Cinta va fer una visita als seus estimats jugadors durant un entrenament de l'equip, que realitza doble sessió fins la disputa del primer amistós de la pretemporada. Tots plegats van fer-se una foto de record per immortalitzar el moment.

 

Primer Equip
Plantilla, tècnics i delegat amb la senyora Maria Cinta


acidH TEB FederacioAcell