PRIMER TRIOMF D'ESTIU

Decideix un cop de cap de Guzman

EuropaEl segon partit jugat de forma consecutiva pel Primer Equip va deixar sobre la gespa el primer triomf del conjunt gracienc en aquesta pretemporada, pel resultat de 0-1 en duel jugat a Taradell, conjunt de Segona Catalana. L'equip ha disputat els primers encontres amb 24 hores de diferència. El proper compromís ja serà oficial: Copa Catalunya a Vilassar de Dalt.

.

El Taradell, com conjunt local, va voler sortir a sorprendre l'Europa i va gaudir de les dues primeres centrades a l'àrea i el primer servei de cantonada. Després d'aquests segons d'explosió, el control del joc i la possessió de la pilota van caure del cantó dels graciencs. Al minut 6 de joc va entrar en escena el protagonista del partit, Carlos Guzman, que tot i tractar-se tot just del segon amistós de pretemporada, va tancar una actuació rodona a Taradell. En la primera pilota que va tocar, rebuda després d'un toc de primeres d'Epitié a la frontal, va obligar el porter local a volar per enviar la pilota a córner.

Al minut 26, mitja volta de Guzman dins l'àrea que tornava a fer lluir el porter Corderas. El jove migcampista escapulat, molt actiu, era també dels que més pilotes recuperava al cercle central. Entrant ja en els primers segons d'afegit del primer temps, Diego va gaudir d'una nova i clara ocasió en un xut creuat des de l'esquerra de l'àrea que va tornar a topar amb els guants del porter del Taradell.

Després d'uns instants inicials a bon ritme de partit però sense ocasions, el Taradell va tenir la seva opció més clara en un intent de sorpresa. Un error defensiu de l'Europa va propiciar la vaselina del local Muntal, que va sortir fregant el pal de la porteria defensada a la segona part per Eloi. Corria el minut 62 quan una incorporació per banda de Gatell va acabar en una centrada a l'àrea on Guzman, girant el coll i rematant lleugerament de cap, va acabar d'allargar la pilota al segon pal, lluny de l'abast del porter.

Tal com va confessar el propi futbolista en roda de premsa posterior al partit, aquest va ser el seu primer gol de cap en la seva carrera. Fins al final de l'encontre, només va destacar la primera cartulina groga de la pretemporada (a Ivan Álvarez) i gairebé cap ocasió clara sobre cap de les dues àrees. L'equip descansarà aquest dilluns i dimarts es posarà a la feina per preparar el partit únic d'eliminatòria de Copa Catalunya, dimecres a Vilassar de Dalt.

Amistós · Municipal de La Roureda · (05/08/12) · 150 espectadors

TARADELL: Corderas, Morcillo, Erra, Raúl, Edu, Quim, Cano, Muntal, Font, Fredi i Subirachs... També van jugar: Nil, Pujol, Sañé, Carrillo, Pladevall, Dot, Asier i Sans.

EUROPA: Rafa Leva, Torres, Víctor Duran, Cano, León, Mañosa, Delmàs, Camacho, Epitié, Guzman i Diego... També van jugar: Eloi, Edgar, Alberto, Vea, Gatell, Ivan Álvarez, Rodón, Javi Lara, Valderas, Dani López i Rovira.

ÀRBITRE: Ferran Ceacero Solana

TARGETES: Groga a Ivan Álvarez

GOLS: 0-1 (Guzman, 62').

INCIDÈNCIES: Primer triomf de la pretemporada i primer gol de cap de Guzman en la seva carrera com futbolista.