Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES SET DE LA TARDA, HORARI LOCAL DURANT SETEMBRE

Horari habitual (les 12) a partir d'octubre

Primer EquipCom és costum cada inici de temporada, durant els darrers anys, el factor calor determina un canvi d'horari dels partits a casa del Primer Equip. Durant tot setembre, els partits que l'Europa disputi com a local en lliga al Nou Sardenya tindran inici a les set de la tarda. A partir del mes d'octubre, es tornarà a l'horari tradicional de les 12 del matí.

 

L'Europa seguirà sense variar el seu clàssic horari local de diumenge al matí, però sí que adaptarà el primer mes de competició a uns horaris on el sol i la calor afectin menys al rendiment de l'equip. Durant els darrers anys ja s'ha practicat aquest costum i ara el club decideix anunciar-ho amb temps per tal que socis i aficionats puguin adaptar els seus costums i horaris amb marge de temps per poder veure l'Europa.

 

Així doncs, es jugaran al Nou Sardenya, a les 19 hores, els partits Europa-Rapitenca (2 de setembre), Europa-Rubí (16 de setembre) i Europa-Gramenet (30 de setembre). A partir del partit Europa-Gavà del dia 28 d'octubre -següent partit a casa després de l'aturada de gairebé un mes de la competició per la disputa de la Copa de Regions UEFA per part de Catalunya Amateur-, els aficionats ja podran veure l'Europa al seu estadi els diumenges a les 12 del matí tret d'alguna jornada que la Federació decreti, més endavant i si es dóna el cas, com horari unificat.

 

acidH TEB FederacioAcell