Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES A LLORET

Dia d'homenatge pel club blau

EuropaEl Lloret i l'Europa va empatar a un gol en un partit especial de temporada on els escapulats es van retrobar novament en amistós d'estiu amb l'extècnic José Ángel Valero i on els locals van aprofitar el cartell de gala per retre homenatge a Manel Pujadas, capità que es retira del futbol. El conjunt local es va avançar al marcador al segon temps i Guzman va empatar sobre el xiulet final.

.

Marcador

Marcador

 

 

Primera part

Als cinc minuts de joc, el capità Manel Pujadas va deixar el terreny de joc. Els seus cinc darrers minuts en actiu amb la samarreta del Lloret. El capità va rebre l'ovació del públic present al Municipal. En el seu lloc va entrar Dani Sánchez, qui tampoc va poder seguir gaires minuts més, lesionant-se i deixant el seu lloc al minut 26 a Álex Bertran.
 
El local Marc Ribas va tenir la primera ocasió del partit, obligant Eloi a refusar de punys (minut 9). Quatre minuts més tard, Mañosa era qui treia la pols dels guants d'un irregular Jordi. El porter local del primer temps del partit es va mostrar insegur (gairebé cap pilota blocada de primeres), però l'Europa no va saber treure petroli de la situació tot i vorejar permanentment l'àrea rival. Al minut 31, l'opció més clara en una centrada de Diego que un defensa salva sobre la línia de gol abans d'un previsible remat d'Epitié a boca de canó i sense porter.

Segona part

Al segon temps les aproximacions sobre les respectives àrees van ser menors, si bé el Lloret, confiat amb el resultat, va semblar animar-se una mica més en els primers minuts. Als 70 de joc, Gatell va marxar lesionat en el seu colze. Poc després, el local Nuja va obrir el marcador. Una passada en profunditat entre línies va deixar sol el llarg i prim davanter del Lloret, qui per velocitat va entrar a l'àrea i de xut creuat va superar Rafa Leva.

Pocs instants després, Cebri va ser expulsat amb vermella directa per un cop de cap. L'àrbitre, de forma sorprenent i insòlita, va deixar que Javi Lara entrés al camp en el seu lloc (com en una substitució), i tot i l'expulsió, l'Europa va acabar amb onze jugadors sobre la gespa. Quan el partit expirava, els graciencs van aconseguir l'empat. Valderas, murri, va aprofitar un error defensiu local per enfilar cap a la porteria i servir la pilota per a que Guzman fes diana. L'àrbitre no va deixar ni servir la pilota des del cercle central, posant amb l'empat a un gol el darrer capítol del partit.


Fitxa Partit

Amistós · Municipal de Lloret · (11/08/12) · 100 espectadors

LLORET: Jordi, Marc, Manel, Seco, Amaya, Ángel, Ivi, Batllosera, Kutxo, Marc Ribas i Ricky... També van jugar: Giani, Jordi Valls, Poderoso, Nogueras, Lobo, Pol, Bertran, Cuerva, Albert Marcos, Pecci, Rivas, Xavi, Nuja i Dani Sánchez.

EUROPA: Eloi, Torres, Alberto, Víctor, León, Mañosa, Lara, Valderas, Diego, Rovira i Epitié... També van jugar: Rafa Leva, Gatell, Ivan Álvarez, Cano, Edgar, Camacho, Guzman, Cebri, Vea i Dani López.

ÀRBITRE: Israel García Menbrive

TARGETES: Vermella directa a Cebri -minut 77- (Europa).

GOLS: 1-0 (Nuja, 74'); 1-1 (Guzman, 90').

INCIDÈNCIES: Partit d'homenatge a Manel Pujadas, que deixava la pràctica activa del futbol. Insòlita situació protagonitzada per l'àrbitre, que amb l'expulsió de Cebri ha deixat entrar al camp a Javi Lara i que l'Europa seguís el partit amb 11 efectius al camp.


Imatges del partit

Europa
Onze de l'Europa

Europa
Onze del Lloret

Europa
Manel Pujadas rep l'homenatge del seu club per tota una llarga trajectòria

Europa
Mañosa, en una acció del primer temps

Europa
Valderas 'ball'a amb un rival en lluita per la pilota
 
Europa
Alberto, pressionant el control de pilota d'un rival
 

acidH TEB FederacioAcell