VICTÒRIA A VILADECANS

Cebri i Alberto fan els gols graciencs

EuropaL'Europa, tal com va fer durant el primer cap de setmana d'agost, va tornar a disputar dos partits seguits en dissabte i diumenge. A Viladecans, el conjunt escapulat va guanyar l'encontre per 1-2 amb gols de Cebri -de penal al primer temps- i Alberto, a menys d'un quart d'hora pel final. El proper duel gracienc ja serà a casa, al Nou Sardenya, per disputar el trofeu Vila de Gràcia.

.

Durant els primers dotze minuts de joc, el Viladecans va intentar arribar per les bandes a l'àrea de l'Europa, sense gaire perill real. Durant més d'un quart d'hora, la pilota no va ser dominada per cap equip i aquesta cremava als peus dels jugadors dels dos clubs, que perdien ràpidament la possessió fos per pèrdues o per voler realitzar passades a l'instant.

Al minut 20, el davanter Cebri va ser objecte d'un penal que ell mateix es va encarregar de transformar en el 0-1, enganyant el porter Octavi en la seva estirada. A partir d'aquest moment, l'Europa va passar a controlar la pilota i el Viladecans va plantejar el partit clarament a la contra. El duel, que no tenia fins llavors gaire ritme, va augmentar una marxa fins arribar al descans. L'única opció local, un xut fregant el pal de Morillo al minut 34.

Amb dos equips pràcticament diferents sobre la gespa en una i altra formacions, la segona part va trigar molts minuts en trobar un bon ritme de partit. Durant molta estona, gairebé mitja hora, no va passar res destacat sobre la gespa. Les transicions, passades, accions a pilota aturada, pèrdues i contraatacs, fossin del Viladecans o l'Europa, van passar sense pena ni glòria durant bona part del segon temps.

Des del minut 77, els atacs graciencs es van anar animant, primer amb una opció de Roberto Camacho i després amb un intent de pentinada a gol d'Epitié, qui va veure com un defensa salvava sobre la mateixa línia de gol. En un servei de cantonada, l'Europa va fer el segon gol aprofitant una sèrie de rebots que van acabar a peus d'Alberto, incorporat a l'atac. El central va fer al minut 82 la diana que es convertia en el 0-2. El partit va deixar encara temps pel gol local, al minut 88, quan Aarón va rebre en profunditat, agafant avançada la defensa escapulada, i va superar Eloi en el cara a cara final.

Amistós · Municipal Nou Viladecans · (12/08/12) · 50 espectadors

VILADECANS: Octavi, Ariza, Trillo, Lavilla, Álvarez, Morillo, Montoya, Carlos Martínez, Trigo, Rulo i Ruben... També van jugar: Néstor, Álex, Faura, Amante, Miguel, Ruto, Óscar, Aarón, Lerín, Tarek, Benítez, Sergi i Mauri.

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Cano, Víctor Duran, León, Ivan Álvarez, Guzman, Camacho, Cebri, Delmàs i Rovira... També van jugar: Torres, Eloi, Gatell, Valderas, Javi Lara, Epitié, Diego, Alberto i Mañosa.

ÀRBITRE: Rodríguez Abadal

TARGETES: Grogues a Trillo, Trigo i Tarek (Viladecans) i a Javi Lara (Europa).

GOLS: 0-1 (Cebri -p-, 20'); 0-2 (Alberto, 82'); 1-2 (Aarón, 88').

INCIDÈNCIES: Cinquè partit de pretemporada (quart de caràcter amistós, sumat al de Copa Catalunya).