Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PREUS I LOGÍSTICA DEL TROFEU VILA DE GRÀCIA

Informació per a l'assistència a l'estadi

Primer EquipEl Trofeu Vila de Gràcia que disputaran a l'estadi l'Europa i l'Espanyol B costarà 6 euros com entrada general i 3 euros pels socis, excepte els protectors, que tindran accés de franc. També entraran gratis els joves fins a 16 anys. L'accés de Camèlies/Sardenya estarà tancat per obres. L'encontre el xiularà Pau Garcia Fuster, recentment ascendit a Tercera.

 

Amb motiu de les obres d'adaptació dels vestidors i zones internes del Nou Sardenya, diversos punts logístic de l'estadi tindran limitació durant els propers partits. La porta d'accés dels carrers Camèlies/Sardenya estarà tancada i també la seva zona interior del camp (les escales internes que donen pas a aquesta zona elevada del camp on hi figuren els màstils de les banderes). En aquella zona s'ha habilitat provisionalment l'àrea de vestidors provisionals per jugadors i tècnics.

 

Per accedir al Nou Sardenya caldrà passar per la porta principal de tribuna (Camèlies s/n). El club demana la comprensió als socis i aficionats pels inconvenients de mobilitat que això pugui causar, donades les obres de millora de les instal·lacions. Cal recordar que el partit donarà inici a les 20 hores (des de les 19:30 hores en seguiment en directe al Twitter oficial del club).

acidH TEB FederacioAcell