Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VILA DE GRÀCIA: EL PERFIL

Europa i Espanyol B, al detall

Primer EquipAquest vespre es disputa a l'estadi el XVIIIè Trofeu Vila de Gràcia entre l'Europa i l'Espanyol B. En aquest article -i també en la pàgina 3 del periòdic L'Escapvlat que es repartirà avui al Nou Sardenya- repassem el perfil dels dos equips que competiran per alçar aquest títol estiuenc i fer-ho l'Europa per vuitena vegada o l'Espanyol B per segona.

 

L'EUROPA 2012/2013

 

Amb set incorporacions arribades d’altres clubs (sobretot en les línies de defensa i atac) i la renovació de la base de jugadors habitualment titulars durant els darrers tres anys, el Primer Equip de l’Europa intentarà oblidar el gris paper de la temporada 2011/2012 i tornar a donar més alegries a una afició que fa temps que necessita un estímul esportiu. L’equip buscara, bàsicament, fer-se molt fort a casa per viure còmode a la taula.

 

L'ESPANYOL B 2012/2013

 

Revolució total dins la plantilla que comanda Raúl Longhi per segon any consecutiu. L’Espanyol B ha sumat molts i molts jugadors a la seva llista de plantilla, un grup que haurà de patir baixes o retorn a juvenils d’alguns jugadors abans de completar el màxim de fitxes per jugar a Segona B. L’equip ha recuperat enguany el tercer esglaó del futbol estatal gràcies a un ascens federatiu.

 

Primer Equip

 

acidH TEB FederacioAcell