CÒMODE TRIOMF A CASA

Penúltim partit de preparació

EuropaEl segon partit del Primer Equip de l'Europa al seu estadi va servir per veure la primera victòria sobre la gespa del Nou Sardenya en aquesta pretemporada. El Mollet, de Primera Catalana, va ser el penúltim rival d'agost del conjunt escapulat abans de l'inici de lliga. Aquesta tarda de diumenge, a les 19 hores, el Premià tancarà la pretemporada a l'estadi.

.

Des de l'inici de l'encontre l'Europa va sortir a buscar el gol. En dos minuts, tres córners a favor de l'Europa parlaven de la seva intenció ofensiva. Al tercer minut de joc, una pilota centrada a l'àrea gran va ser rematada de primeres per Mañosa just a la base del pal dret de la porteria visitant. Després d'un quart d'hora de total control, va arribar el primer gol de la tarda. Guzman va fer una sensacional assistència picada per sobre la línia defensiva del Mollet per deixar sol Rovira en el cara a cara amb el porter Cesc, a qui va superar pel pal curt.

En tot el primer temps el domini no va deixar de ser gracienc, però la intensitat de les jugades va baixar un esglaó. En els minuts restants, només destacar la lesió de Guzman. Sobrecarregat d'una cama, el migcampista escapulat va demanar el canvi per precaució, entrant en el seu lloc Javi Lara. Cap altra ocasió clara va tenir lloc en cap de les dues àrees.

Com a l'inici de l'encontre, la segona part va començar animada. Al minut 49, Camacho va fer una bona centrada per a l'arribada de Cebri a l'àrea petita. El punta, al primer toc, va enviar la pilota fregant el pal de la porteria rival. Per la seva banda, el Mollet va tenir només cinc minuts d'inspiració, on va executar dos córners seguits i va fer sobrevolar la pilota per sobre l'àrea de l'Europa, sense cap perill real.

Al minut 70, segona diana gracienca. Javi Lara va fer un llarg i diagonal canvi de joc per a la incorporació a l'espai de Roberto Camacho. El futbolista, entrant a l'àrea davant l'oposició d'un defensa, va xutar creuat i va fer el 2-0 que seria definitiu. Amb el marcador sentenciat, els minuts restants no van tenir cap misteri i res va moure l'escenari del partit fins el xiulet final.

Amistós · Nou Sardenya · (18/08/12) · 150 espectadors

EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Mañosa, Camacho, Guzman, Cebri, Delmàs i Rovira... També van jugar: Torres, Alberto, Gatell, Epitié, Javi Lara i Diego.

MOLLET: Cesc, Kike, Javi, Osuna, Quim, Berni, Gerard, Uri, Novo, Maillo i German... També van jugar: Lluís, Juanjo, Riki, Dani, Bravo, Cristian, Álex Gil, Ruben i Adrian.

ÀRBITRE: Pau Garcia Fuster