PUNT I FINAL ALS AMISTOSOS

Triomf a casa per tancar pretemporada

EuropaEl Nou Sardenya va viure ahir a la tarda el darrer partit sense res en joc pel Primer Equip de l'Europa. La victòria còmode per 3-1 davant el Premià va suposar el punt i final a la pretemporada dels homes de Pedro Dólera, que el proper diumenge començaran la lliga a les cinc de la tarda a l'Estadi Olímpic de Terrassa contra el conjunt egarenc.

.

El Premià, sense complexes, va saltar a la gespa del Nou Sardenya amb ganes d'intentar presentar batalla i, a la vegada, amb la lloable intenció de fer-ho començant per tenir la pilota controlada darrere i elaborant cap a una ràpida transició. Val a dir que els visitants van fer-ho bé durant mitja hora, on van ser sensiblement millors que l'Europa. Al minut 13 de partit, Diego va haver de deixar el terreny de joc per unes molèsties, tal com va passar amb Guzman en el partit contra el Mollet.

Després de dues bones ocasions visitants a botes de Maverick i David, l'Europa va tenir la primera en un remat al primer toc d'Epitié, passada la mitja hora. Al minut 36, primera diana de la tarda, just quan l'Europa més s'estirava. A la sortida d'un córner, Víctor Duran va rematar a plaer al fons de la xarxa. L'Europa va capgirar les sensacions del partit de cop. Al minut 40, Aitor Torres va rematar al pal i a dos minuts del descans, Gatell va fer el 2-0 amb xut magistral de falta a l'escaire.

Com a rèplica al golàs de Gatell, el maresmenc Vicente no va voler ser menys. Al minut 48, també de falta directa va foradar la mateixa porteria, en aquesta ocasió defensada per l'Europa i amb l'ajuda del pal per fer entrar la pilota dins i retallar distàncies amb el 2-1. Lluny de ficar-se dins el partit, el Premià, menys preparat físicament i de dues divisions per sota l'Europa, va acabar de veure's superat.

Al minut 58, un córner en curt va finalitzar amb una centrada de Javi Lara per a la perfecta rematada de cap de Cano. A partir d'aquest 3-1, infinites ocasions clares de l'Europa per haver aconseguit un botí de gols molt més ampli. Per part visitant, dues aproximacions a la recta final d'un partit que va servir per posar punt i final als amistosos d'agost.

Amistós · Nou Sardenya · (19/08/12) · 50 espectadors

EUROPA: Eloi, Torres, Alberto, Víctor Duran, Gatell, Javi Lara, Mañosa, Delmàs, Diego, Rovira i Epitié ... També van jugar: Édgar, León, Cano, Camacho i Cebri.

PREMIÀ: Cuevas, Litus, Adolfo, David, Julio, Mati, Peke, Gerard, Uri, Maverick i Younes... També van jugar: Chapi, Marc Mula, Javi, Vicente, Aleix, Aitor, Aaron, Augusto, Marco, Ivi i Zamora.

ÀRBITRE: Arnau Llopart Carbó

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Víctor Duran, 36'); 2-0 (Gatell, 43'); 2-1 (Vicente, 48'); 3-1 (Cano, 58').