Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LA PLANTILLA, FITXA A FITXA

Dades i perfils complets del Primer Equip

Primer EquipA pocs dies de començar el campionat de lliga, la pàgina web oficial del CE Europa ofereix a socis, aficionats i internautes les dades actualitzades de la plantilla del Primer Equip, amb el perfil dels jugadors per demarcacions, així com també el cos tècnic i el cos auxiliar. D'aquesta manera, com cada any, el seguidor tindrà les dades completes al seu abast.

 

Dels porters als davanters, passant pels entrenadors, delegat o fisioterapeuta. Totes les dades, demarcacions, temporades al club, dorsals, dates de naixement, fotografies, capitanies de l'equip i dades generals d'interès es troben actualitzades a la plantilla 12/13 a la secció corresponent del menú del Primer Equip dins el portal web escapulat.

 

De la mateixa manera, tant del Primer Equip com del Juvenil A i el Femení A, es troben a disposició, dins la web, els calendaris de competició i els enllaços a les classificacions dels campionats corresponents. En definitiva, tot actualitzat i lles per a l'inici de les respectives temporades de lliga pels principals equips de l'entitat.

acidH TEB FederacioAcell