Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL DAVID FORMARÀ PART DE LA PRIMERA PLANTILLA

Prendrà el relleu al davant del cedit Boris

DavidEl davanter David Fernández, que les dues darreres temporades ha militat al Juvenil A de l'Europa (a Lliga Nacional i aquesta darrera temporada a Divisió d'Honor), ha deixat d'estar a prova per formar part de ple dret de la línia atacant de la plantilla escapulada, cobrint així la fitxa lliure de Boris. D'aquesta manera l'Europa comptarà amb tres davanters centres a la seva línia ofensiva del Primer Equip: el mateix David, Ángel López i Albert Martínez.

Tres dies d'entrenaments han estat suficients per a que el cos tècnic de l'Europa, amb José Ángel Valero al capdavant, s'hagi decidit per l'home que ha de cobrir la vacant de Boris Garrós (cedit al Masnou) a la punta d'atac. David Fernández, golejador amb el Juvenil A les dues darreres temporades, completarà el trio d'atac equilibrant també el perfil dels jugadors més alts.

A la primera plantilla queda configurada, hores d'ara, amb 20 efectius, deixant una fitxa lliure per a un 21è home, també de la línia d'atac, que l'staff tècnic intentarà incorporar en els propers dies.

acidH TEB FederacioAcell