Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÓSCAR GARCÍA, ÚLTIMA GRAN INCORPORACIÓ A L'EUROPA

La plantilla queda definitivament tancada

ÓscarL'extrem dret Óscar García, que ja havia estat a l'Europa la temporada 05/06 i que en les dues darreres ha fet PlayOff d'ascens amb Reus i Sant Andreu, torna a Gràcia per completar la davantera del Primer Equip i donar per tancada una plantilla que deixarà una fitxa lliure durant la temporada, per si en plena tardor o al mercat d'hivern es fa una incorporació extra cas que sigui necessari. L'extrem, de 27 anys, torna a l'Europa carregat d'optimisme.

Amb l'arribada d'Óscar (que va disputar 33 partits la temporada passada amb el Sant Andreu que va pujar a Segona B), l'Europa completa la línia ofensiva de l'equip i dóna per tancada una plantilla que comptarà amb un total de 21 efectius. Nou d'ells són noves incorporacions daquesta temporada, vuit més segueixen de la temporada passada i quatre pugen del Juvenil A de Divisió d'Honor.

La coneixença de moltes de les cares noves per coincidència anterior en altres equips, sumat a la base titular de la temporada passada més la il·lusió dels més joves, configuren un bloc que, enguany, vol anar com sempre pas a pas però que té com a objectiu aspirar a estar en lluita per la promoció d'ascens al tram final del campionat.

Óscar

Óscar


Article Altes i Baixes 08/09

acidH TEB FederacioAcell