Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL PLAYOFF DEIXA DE SER UNA PARAULA TABÚ

Objectiu, pas a pas, d'aquesta temporada

ObjectiuLa promoció d'ascens a Segona B ha estat una paraula maleïda les darreres set temporades, donat que el conjunt gracienc no disputa un PlayOff des de l'estiu de 2001. Enguany, amb humilitat i pas a pas, ocupar una de les quatre places d'honor és l'objectiu marcat a la plantilla pel cos tècnic. Com tot objectiu, no serà gens fàcil, i a la jornada 38 la classificació dictarà si l'objectiu s'aconsegueix o no. No obstant, enguany tothom és conscient que, per potencial, la promoció ha de ser l'objectiu de màxims entre cella i cella i quedar entre els sis primers, el de mínims.

Ningú pot preveure, ni tan sols sobre el paper, com anirà una temporada, ni tan sols disposant d'una, a priori, gran plantilla. Situacions recents com les del Vilanova o el Mataró, amb gran potencial i patint per mantenir la categoria, són un clar exemple. No obstant, des de la prudència però amb optimisme, portes endins de l'Europa es respiren aires de canvi, aires d'objectius renovats. Patir per mantenir-se ha de ser un concepte que, poc a poc, caigui en l'oblit. El PlayOff s'assolirà o no, però sens dubte estar-hi ben a tocar fins al final dins la taula classificatòria és la intenció.

Les possibilitats reals de l'Europa les marcarà el dia a dia de la temporada, els resultats, les dinàmiques, les lesions i sancions i les ratxes de victòries i derrotes. Tot i això, mantenir la categoria ha deixat de ser l'objectiu i ni cos tècnic ni jugadors s'amaguen de la nova realitat, tal com mostren les declaracions del tècnic, José Ángel Valero, a Europa TV el primer dia d'entrenaments i a BTV ahir al matí (entrevista que podeu veure i escoltar a peu d'aquest article).

La jornada d'avui, amb la incorporació d'Óscar García, ha estat la primera amb la plantilla al complet. Si bé alguns jugadors han treballat per separat per recuperar-se de les habituals molèsties i sobrecàrregues d'un inici de pretemporada, gairebé el 100% de l'equip ha participat d'un petit partidet d'entrenament al Nou Sardenya.

Amb la plantilla tancada, els 21 jugadors del Primer Equip per a la temporada 08/09 (sense comptar juvenils) queden agrupats de la següent manera: Porters: Carulla i Adri (2), Defenses: Isern, Amantini, Macanás, Suárez, Roger, Jonathan i Víctor (7), Migcampistes: Fernando, Delmàs, Albert, Ramon Gatell, Banal, Nefta i Llobet (7), Davanters: Ángel, Albert Martínez, Callicó, Óscar García i David (5).

 

IMATGES DE L'ENTRENAMENT I ENTREVISTA A VALERO

 

Objectiu

Objectiu

 




acidH TEB FederacioAcell