Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ROMERO, NOVA INCORPORACIÓ

Reforç per l'atac escapulat

Primer Equip

El cos tècnic del Primer Equip de l'Europa ha decidit incorporar una fitxa més a la plantilla gracienca. Es tracta de Dani Romero, un jove davanter que l'any passat va militar a les files del Santboià, on va jugar 26 partits. La seva arribada amplia la plantilla a 21 futbolistes. El jugador va signar la fitxa ahir dimarts al matí.

 

Daniel Romero Díaz, nascut el 18 de març de 1990 i fill de l'entrenador de la Gramenet, Toni Romero, és un jugador de banda dreta, ofensiu, que ocupa plaça sots'23, i que té experiència a Tercera Divisió tot i la seva curta edat. De fet, el futbolista va disputar 26 partits la temporada passada a les files del Santboià i, en les dues anteriors, 48 amb el Manlleu.


Format al futbol de base de la Damm, fa un parell de temporades va militar a l'Espanyol B -va participar de la fase de grups del Torneig d'Històrics on l'Europa es va alçar amb el títol, defensant la samarreta blanc-i-blava-. L'equip, que enguany havia signat 20 fitxes amb una plantilla voluntàriament curta i oberta a modificacions durant el curs, ha decidit incorporar la número 21 en la zona d'atac del camp.

 

Primer Equip
Romero, en una jugada de l'any passant defensant el Santboià al Nou Sardenya

 

acidH TEB FederacioAcell