Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN VALDERAS CENTENARI

Xifra rodona del migcampista en lliga

Primer Equip

La victòria de l'Europa davant el Gavà al Nou Sardenya el passat diumenge va deixar una altra dada pel record. El migcampista Valderas va sumar, en la seva primera titularitat aquesta temporada, el seu partit oficial de lliga número 100 vestint la samarreta escapulada. Una xifra rodona per un futbolista sacrificat que és un autèntic pulmó incansable.

 

Des de la seva arribada la temporada 2009/2010 procedent del Masnou, 'Valde' va sumar diumenge la seva participació 100 en lliga com europeista. En total ha disputat amb el club 105 duels oficials si li sumem diverses eliminatòries de Copa Catalunya. En aquestes tres temporades completes i aquest inici de la seva quarta de militància gracienca, el migcampista ha acumulat 7.459 minuts de joc repartits en 86 titularitats i 14 duels entrant des de la banqueta.

 

En altres registres particulars, Valderas suma 13 gols en aquests 100 partits i el balanç de resultats dispara la xifra de 39 victòries, 29 empats i 32 derrotes. La seva segona campanya al club, la temporada 2010/2011, va ser la de major presència, amb un total de 36 partits disputats en lliga, tots menys dos.

 

Primer Equip
Valderas en el seu partit de lliga número 100, aquest diumenge passat contra el Gavà

 

acidH TEB FederacioAcell