Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LEÓN, L'ÚNIC MARATONIÀ

El lateral escapulat ho ha jugat tot

Primer Equip

Un maratonià és aquell futbolista que ha disputat tots els duels de lliga com a titular i el 100% dels minuts dels partits que es portin jugats al campionat. Dins l'Europa, només un futbolista té aquest honor després de deu jornades. És el lateral esquerre de l'equip, Xavier León. En suma, 900 minuts sobre els terrenys de joc.

 

Fins fa pocs dies, tota la línia defensiva de l'Europa era maratoniana. Amb la lesió nasal de Cano, la sanció per doble groga d'Édgar a Cornellà i les molèsties al genoll de Víctor Duran, que no va jugar contra el Figueres a l'estadi, han provocat, en només set dies, que León s'hagi quedat sol en aquesta singular estadística futbolística.

 

Dins la plantilla gracienca, només tres futbolistes han participat dels 10 partits de lliga: el citat León, i els davanters Roberto Camacho i Diego Fernández. Camacho també ha estat titular tots deu encontres, però ha jugat 823 minuts, donat que ha estat reemplaçat a la segona part d'un parell de partits. En el cas de l'extrem Diego, les deu participacions es tradueixen en cinc titularitats i cinc encontres entrant des de la banqueta.

 

Primer Equip
León, en una acció del segon temps del darrer duel al Nou Sardenya contra el Figueres

 

acidH TEB FederacioAcell