Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

FINS AVIAT, 'GATI' !

L'extrem s'incorpora al Martinenc

Primer Equip

El davanter Ramon Gatell ha causat baixa voluntària de la primera plantilla del CE Europa per buscar més minuts de joc en un altre equip. L'extrem, que ha fitxat pel Martinenc, deixa Gràcia després de tretze anys i ho ha amb una sincera carta de comiat a socis i amics. No és un adéu, és només un fins aviat.

 

Als seus 27 anys i després de mitja vida al club, el batejat com 'noi de la casa' marxa del niu per encara els propers anys esportius de la seva carrera buscant minuts de joc i titularitats. Ho farà ben a prop del Nou Sardenya, per la Ronda Guinardó, direcció al Martinenc. Gatell, però, seguirà vinculat a l'Europa com a tècnic de base, igual que ho ha fet durant els darrers anys, compaginant el futbol actiu amb les banquetes.

 

Ramon Gatell Gil, format al Juvenil A de l'Europa (amb qui va ascendir a Divisió d'Honor) i al filial Caprabo-Europa B (amb qui va pujar a Primera Catalana), va donar el salt al Primer Equip la temporada 2005/2006, jugant 7 partits i 434 minuts. Des de llavors, en 'Gati' ha acumulat a les seves cames 126 partits oficials de lliga com escapulat, 80 d'ells com a titular. transformant un total de 17 gols. Dos d'ells, contra la Pobla de Mafumet el 31 de gener del 2010, els més mediàtics i populars, arribant a sortir al TN de TV3: un gol olímpic de córner i una vaselina des de mig camp.

 

En total, Gatell ha defensat els colors del conjunt gracienc 7.371 minuts sobre la gespa. La temporada 2007/2008 va ser la de més participació, amb 34 partits disputats, 32 d'ells com a titular. Enguany l'extrem europeista només ha acumulat 33 minuts de participació, entrant des de la banqueta en dos partits, a domicili a Vilassar i a casa contra la Gramenet.

 

Primer Equip
Gatell, ovacionat el dia de l'Europa-Pobla de Mafumet de 2010 després de dos grans gols

 

Carta de Ramon Gatell a socis i amics:

 

Socis i amics, vull fer-vos arribar d'alguna manera el meu reconeixement cap al vostre recolzament i apreci que sempre m'heu fet arribar en tot moment. Avui, després d'uns dies de reflexió, he decidit per aquesta temporada no seguir dins el Primer Equip del club, de forma totalment voluntària, donat que no estic tenint els minuts de joc que tot jugador voldria. Després de reflexionar he decidit buscar una sortida per sentir-me jugador, ja que per l'edat que tinc entenc que necessito jugar.

 

En aquest cas, club i entrenador han entès la meva situació i m'han facilitat la sortida. També els hi agraeixo molt. Ningú em podrà retreure mai que no hagi lluitat i intentat fer les coses el millor possible per aquest equip, el meu equip. Però el futbol té aquests cicles i aquestes coses. No tinc res en contra de ningú, ni club ni entrenador, qui penso que ha prioritzat sempre el col·lectiu davant d'allò individual. Després de tretze anys jugant amb l'Europa i set anys al Primer Equip, se'm fa estrany tot plegat, però cal pendre decisions per difícils que aquestes siguin per un mateix. Qui surt perdent sóc jo, baixant una categoria. A dia d'avui no vull jugar contra l'Europa a Tercera.

 

Marxo d'una entitat on hi ha un molt bon equip que estic convençut que aquest any sí que farà un grany any. Com se que en pocs llocs s'està com aquí, seguiré vinculat al club com fins ara amb el tema d'entrenar en la base i l'Escola, donat que els nous horaris d'entrenament m'ho permeten. Gràcies a tots de tot cor per ser com sou, sobretot com exemple d'estima a l'Europa. Individualment m'heu ajudat un munt tant en els moments bons com sobretot en els més difícils com en l'any de la meva llarga lesió. Això queda per sempre.

 

No cal dir que sempre seré de l'Europa, el defensaré i lluitaré des de la posició que estigui per tal que encara sigui millor club. Mai se sap en el futur què pot passar, però segur que enguany l'equip farà alguna cosa important. Estigueu allà, socis i amics, vosaltres sí que sou imprescindibles. 

 

Una abraçada,

 

ENDAVANT EUROPA!

 

Ramon Gatell

 

acidH TEB FederacioAcell