Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CEBRI ESTARÀ SIS MESOS FORA DELS TERRENYS DE JOC

Es confirma la greu lesió del davanter

Primer Equip

Els resultats de les revisions mèdiques de la lesió de Cebrià Queralt han donat el pitjor dels resultats i el més temut des del moment de la seva retirada del terreny de joc el passat diumenge. El punta escapulat pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll, una greu lesió de llarga durada que l'apartarà dels camps pràcticament tota la temporada.

 

El tercer capità de la primera plantilla de l'Europa ha vist confirmades aquest matí les pitjors previsions: trencament del creuat anterior del genoll dret, la zona afectada en una jugada del partit davant el Santboià on Cebri es va lesionar sol disputant la pilota amb el porter rival. El lligament creuat anterior connecta la part posterior-lateral del fèmur amb la part davantera-mitjana de la tíbia, passant per darrere de la ròtula. Aquesta unió permet evitar un desplaçament cap endavant de la tíbia respecte del fèmur.

 

Es tracta d'una lesió greu, de llarga i pacient recuperació, la segona d'aquestes característiques que, malauradament, viurà el punta gracienc en poc més d'un any. El 10 d'abril de l'any passat (en partit de fa dues temporades), Cebri es va trencar tíbia i peroné també de forma fortuïta sobre la gespa artificial del Sagnier en la visita de l'Europa al Prat.

 

La desgràcia en forma de lesions està perseguint Cebri des de la seva arribada a l'Europa, on al marge d'aquestes dues de llarga durada, ha patit d'altres puntuals i curtes que l'han apartat algunes jornades aïllades dels terrenys de joc. El punta, de 29 anys, començarà aviat el tractament per intentar tornar a estar en forma el més ràpidament possible, conscient que la temporada vigent està pràcticament fora del full de serveis. A les xarxes socials s'ha tornat a activar la mateixa etiqueta de fa un any i mig i amb el coixinet #ÀnimsCebri es pot donar suport al davanter gracienc.

 

Primer Equip
Cebri, retirat del terreny de joc diumenge passat al Nou Sardenya davant el Santboià

Primer Equip
La darrera imatge dolorosa de Cebri, de recent record, la lesió al Prat el 10 d'abril del 2011


acidH TEB FederacioAcell