Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MONTCADA I JUVENIL A, ELS DOS SEGÜENTS COMPROMISOS

Fora (dia 9) i a casa (dia 12) respectivament

MontcadaEl Primer Equip de l'Europa afrontarà el seu primer partit sencer a 90 minuts aquest dissabte a les 20 hores al Nou Estadi municipal de Montcada. Posteriorment, dimarts, el Nou Sardenya acollirà un 'derbi' intern entre el conjunt de José Ángel Valero i el Juvenil A d'Ángel Gómez. Aquests seran els dos duels que disputarà l'equip abans de rebre la primera plantilla de la Gramenet per a l'edició d'enguany del Vila de Gràcia.

L'Europa tenia aparaulat un amistós amb el CD Montcada a domicili en cas de no disputar la final del Torneig d'Històrics. Donat que el conjunt escapulat no ha superat la fase de grups, aquest partit es durà a terme aquest cap de setmana. El Montcada milita actualment a la Primera Catalana i serà el primer partit sencer a noranta minuts que afrontin els jugadors de l'Europa aquest agost.

Entre aquest partit que es jugarà dissabte i el Vila de Gràcia que es jugarà el divendres dia 15, dia de la Festa Major, José Ángel Valero i Ángel Gómez, entrenadors del Primer Equip i Juvenil A respectivament, han acordat disputar a l'estadi un partit entre els dos equips per no deixar gairebé una setmana de diferència buida de partits. El duel es disputarà el dimarts dia 12 a les sis de la tarda al Nou Sardenya.

 

Fotos: cdmontcada.com

acidH TEB FederacioAcell