BONES SENSACIONS A MONTCADA

Victòria al primer partit a noranta minuts

Montcada

Després de la participació al Torneig dels Històrics en format 3x1, el Primer Equip de l'Europa va afrontar ahir, a Montcada i Reixach, el primer duel amistós de la pretemporada a noranta minuts. Els de José Ángel Valero van superar sense problemes per 0-4 a un voluntariós Montcada. Nefta, al primer temps, va obrir el marcador després d'una bona jugada de Callicó i Delmàs. La resta de gols, al segon temps, van ser obra d'Óscar García, Ramon Suàrez (de penal) i de l'exjuvenil David, a sis minuts pel final.

Contra un Primera Catalana, a temps complet, l'Europa tenia davant seu el primer partit de veritable 'test' de pretemporada. Es va superar i amb bona nota. L'equip escapulat va portar el pes de l'encontre en tot moment i no va tenir problemes per generar ocasions ni tampoc per controlar les esporàdiques arribades locals.

A mida que el conjunt escapulat li anava agafant la mida al partit, l'equip va explotar un dels factors que ja va deixar entreveure al Torneig d'Històrics: le velocitat en la triangulació del mig del camp i la davantera. Així, abans d'arribar-se al quart d'hora, una jugada personal de Marc Callicó per banda esquerre, combinant amb Delmàs, de qui va tornar a rebre en profunditat, es va convertir en una assistència dins l'àrea per Nefta, que havia fet de forma sensacional la desmarcada. El migcampista escapula va tenir temps per retallar un central dins l'àrea i superar de fort xut al porter local.

El domini visitant va ser clar fins arribar a un primer temps marcat per la calor i per un sol extremadament baix d'alçada (lògic per l'hora) que va molestar a estones la visió del joc. Al segon temps, Óscar García va fer la segona diana gracienca en tocar tímidament una pilota al primer pal a la sortida d'un còrner executat per Callicó. El partit era tranquil i còmode per l'Europa, que va veure com al minut 68 David va ser objecte de clar penal. Ramon Suàrez va ser l'encarregat de provar sort des dels onze metres, transformant el tercer pel conjunt escapulat.

Abans d'arribar-se a la finalització de l'encontre, una bona passada orientada amb el pit, de primeres, d'Albert cap a David, va deixar al jove jugador escapulat davant la porteria rival. En el mà a mà, i amb un xut sec i ajustat, el davanter no va fallar i va establir el 0-4 definitiu. El proper amistós, a casa, dimarts, contra el Juvenil A.

Fitxa

09/08/08 · Nou Municipal de Montcada
Partit Amistós

MONTCADA: Ruben Tardio, Segovia, Cuadras, Cabra, Miki, Solanas, Tamudo, Álex Gil, Carlos, Berni i Norbert... També han jugat: Ivan Serrano, Huguet, Javi, Óscar, Cristian, Mouhsent, Ruben i Pablo.

EUROPA: Carulla, Àlex, Suàrez, Macanás, Roger, Fernando, Nefta, Albert, Callicó, Óscar García i Delmàs... També han jugat: Adri, David, Jonathan, Ramon Gatell, Llobet i Amantini.

ÀRBITRE: Xavier Puigbert (Sabadell)

TARGETES: Grogues a Cabra i Álex Gil (Montcada) i a Jonathan (Europa)

GOLS: 0-1 (Nefta, 13'); 0-2 (Óscar García, 54'); 0-3 (Suàrez -p-, 68'); 0-4 (David, 84')